perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulun pyhät
Joulun pyhät on taputeltu ja siirrytty jo arkeen. Minulla onneksi arki jatkuu lomana ja työelämään palaan vasta ensi vuoden puolella. Jouluaatto meni hyvin perinteisin menoin pikkusiskon luona. Sisko oli laittanut joulun meidän täällä päin asuville sisaruksille ja pojille. Aattona käytiin viemässä kynttilät isän ja äidin haudalle ja jatkettiin perinteisten jouluruokien syömisellä. Lahjat kiinnostivat ainoastaan siskon poikaa. Siskon porukan lahjaksi saamaa Trivial Pursuitia tuli pelattua muutama tunti aattona sisarusten kesken ennen kuin peli piti keskeyttää kotiin ja karvaisen luo siirtymistä.


Minä sain pitää omaa junioria vieraana joulun pyhät. Ihan oli outoa pitkästä aikaa, kun joku muukin kävi jääkaapilla, lämmitti saunaa ja nukkui pitkälle iltapäivään. Minä en tosin tuota viimeistä asiaa harrastanut, vaan olin joka ikinen päivä tehnyt jo aamutreenit ennen kuin juniori edes raotti silmiään. Joulu sujui minulta joka päivä treenatessa. Kalenterissa ollut hiihto piti tosin vaihtaa muihin lajeihin. 


Sain juniorilta joululahjaksi Umbron hupparin, joka lämmitti sekä mieltä että kroppaa ja on vielä tosi kivan näköinenkin. Siskon kanssa vaihdettiin kosmetiikkaa keskenään ja itse löysin itselleni pitkän etsinnän jälkeen pitkän pilatesrullan. Rulla on ollut jo ahkerassa käytössä. Pitkällä rullalla on hyvä aukaista pyöräilyssä syntyneitä yläkropan jumeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti