lauantai 12. lokakuuta 2013

Eilen, tänään ja huomenna

 


Tällaiset näkymät oli pysähdyttävä kuvaamaan perjantaiaamuna ennen seitsemää Pielisjoella, kun ajelin anivarhain työmaalle. Aivan erikoisen upeita syksyisiä maisemia on ollut nähtävillä tänä syksynä. Myös auringonlaskut ja -nousut ovat olleet monena päivänä kuvauksellisia. Tuollaisen maiseman edessä sielu ihan sykähtää, kun yrittää vangita maisemaa mieleen ja kameraan.Perjantai jatkui aamun työn teon jälkeen puolilta päivin työkaverin 50 v. pippaloilla ja illasta siirryin Kimmeliin Hannen IRONWOMAN bileisiin. Sunnuntaiaamuna kello 1.00 aloitti oman esiintymisen kuvassa oleva Haddaway. Musiikki oli tuttua ysärimusaa.
Tuollaisen biletyspäivän jälkeen on aivan pakko pitää tänään lepopäivä. Tällä viikolla on ollut lupa levätä fyysisesti ja henkisestikin  kisakauden jälkeen. Mutta on se vaan niin vaikeaa! Koko ajan tuntuu siltä, että on jotain tekemättä eikä oikein osaa asettua olemaan. Tällä viikolla on myös herkkujen ja eilen myös ruokailujen suhteen ollut vähän höllempi ote, joka kostautui heti. Vatsa ei vaan kestä mättöä ja suolaista evästä.
Huomenna pääsen onneksi polkemaan Wattbike-treeniä Sinin kanssa. Vedetään 1 ja 4 km vedot, jotka ovat sitten kahden viikon päästä edessä ihan kisan muodossa Lahdessa. Samalla reissulla käydään perjantaina polkemassa Hannen kanssa Pajulahdessa pyörän tasotestit. Vähänkö hapokas viikonloppu tiedossa. Onneksi Sini-koutsi lähtee mukaan antamaan sekä henkistä että ihan käytännön tukea.  Mukavaa :)

2 kommenttia: