maanantai 21. lokakuuta 2013

Loppuviikko


Koko syksyn yksi mukavista harrastuksista on ollut neulominen. Sukkia on syntynyt vähän niin kuin liukuhihnatyönä. On tuossa mukana keskeneräisenä tekeleet, jotka eivät oikein kuulu punasävyisten sukkien joukkoon. Niillä on ihan oma tarinanansa :)


Torstaina satoi näille korkeuksille ensilumen. Kiitettävän liukasta ja lumista oli koko viikonlopunkin. Sain renkaan vaihdon vasta tiistaille, joten auto on seissyt autokatoksessa ja minä olen ajellut Crescentillä kaikki siirtymäajot.


Lauantaina pummasin kyydin Sini-koutsilta Lykyn hapokkaisiin. Porukkaa oli tullut muutama muukin extremestä tykkäävää. Vedettiin puolentoistatunnin Crossfit  tyyppinen Circuit kymmenellä liikkeellä kolme kierrosta, Treeni päättyi yhteen pitkään ylämäkivetoon. Minulla ei kyllä oikein irronnut veto, mutta tuo circuit oli taas tosi mukavaa. Välillä tuli lunta ihan sakeanaan, mutta eihän se meitä haitannut. Alku- ja loppuverrana juostiin lumisilla poluilla.


1. 1 km veto vastuksella 2
2. 1 km veto vastuksella 3

4 km veto vastuksella 1,2
Perjantaina tehtiin Sinin kanssa vahdin vaihto Energyn Wattbike pyörätreenissä lennosta. Minä menin ajelemaan omaa 50 minuuttistani Sinin lämmittämällä pyörällä. 

Sunnuntaina meillä oli toistamiseen tärät Energyllä kello kymmenen. Ohjelmassa oli 1 km ja 4 km vedot. Ajettiin ensin 1 km vedot ja minulla parani taas aika edelliseen ollen nyt 1:27:38. Päätettiin siinä, että vedetään vielä toiset 1 km vedeto kokeilemalla vähän isompaa vastusta. Minä täräytin toiseen vetoon vastukseksi 3 ja eihän sitä jaksanut enää vetää täböllä ja aika olikin 1:28:79. Sitten kelailtiin vuorotellen palautusta kilsan vetoihin ja valmistauduttiin 4 km vetoihin. Sini teki ensin vedot ja minä hyppäsin taas lämpimän pyörän päälle vetämään omaa vetoa. Sössin vastuksen laiton kanssa ja vastus jäi 1,2 kun sen olisi pitänyt olla 1,5. Yritin ajella tasaisen vedon ja onnistuinkin siinä. Mutta loppukiri jäi puuttumaan tai ainakin siltä tuntui ja aikakin oli sitten 6:35:00. Jonkinlaista tuntumaa pyrittiin hakemaan ensi lauantain Wattbike-kisaan vastuksia testimällä. Suunnitelma vastuksesta molempiin vetoihin on takaraivossa.
Ensi lauantaina vaan saattaa olla eri ääni kellossa, kun vedetään Pajulahdessa Hannen kanssa perjantaina suorat maksimaaliset polkupyörätestit. Mutta lauantain kisasta saadaan ainakin tosi hyvä treeni, jos kisa itse menee perjantain testin palautteluun.


7 kommenttia:

 1. Oot vetäny hurjilla vastuksilla jo ;) Niillä pääsee sitten nopeemmin maaliin, meikä vetelee varmasti aikalailla ykkösellä lauantaina :D

  Hei eiks meille tehhä se juoksumattotesti??? mie ainakin oon eläny siinä uskossa ja toivossa :D

  VastaaPoista
 2. Minä kyllä olen kovasti menossa pyörätestiin! Sini veteli jo 5. vastuksella, joten ei vielä kohtakaan mennä kovilla vasuksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :D ja mie oon koko ajan ollu siinä uskossa että mie pääsen matolle maskit naamassa :) Noh, pyöräillään sitten :)

   Poista
 3. Mukavia testejä sulle Anne ja onnee itse kisaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ei niin hirveän mukavia tehdessä (ilmeistä päätellen), mutta jälkeen päin ihan hyvä fiilis.

   Poista
 4. Jaaha niin... toi vastus. Mulla ei oo mitään käryä niistä :O Pitää varmaan ettiä jostain wattbike ja käydä edes kokeilemassa. Kyllä varmastin tulen tökkimään jos huomaan eka :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä varmaan kannattaisi hieman kokeilla millä vastuksella kannattaa lähteä runttaamaan noita vetoja. Aika mukavasti voi jo vastusta isontaa, kun on käynyt ajamassa muutaman kerran. Mutta ihan mukava kokeilla ja treenata pyörää Wattbikellä. Nähdään :)

  VastaaPoista