sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Palauttelua vesijuosten

Eilisen flown jälkeen viime yö meni nukkumisen puolesta hieman harakoille. Jalat ja koko kroppa ei asettunut aloilleen ja lyhyiden koiranunien jälkeen kroppa piti hereillä kahdestatoista kolmeen yöllä. Pakko oli nousta ylös sängystä ja tehdä jotain muuta. Aamulla reisissä ja pohkeissa tuntui eilinen rykäisy lihaskipuiluna.


Jo eilen suunnittelin tälle päivälle palauttavaa treeniä uimahallissa. Uimahallille lähtiessä otin mukaan vain uikkarin etten missään nimessä eksyisi uimaan vaan ainoastaan vesijuoksemaan.


Niinpä siellä vesijuoksijoiden karsinassa vietin aamupäivästä 45 minuuttia ihan vain vesijuosten. Tosin menin myös altaan matalan pään juosten eri variaatioilla mm. polvennostolla. Venyttelin myös yläkroppaa samalla kun juoksin matalassa päässä allasta.


Kyllähän se vesijuoksu on aika puuduttavaa touhua, mutta minä käytin sen ajan miettien menneitä ja tulevaa ja aiheena mikäpä muu kuin treenailu ja tulevat koitokset. Kaikkea mukavaa jo tiedossa, vaikka ensi kauden suunnittelua ei ole kunnolla edes aloitettu.

2 kommenttia:

  1. Kiitos hienoista kuvista, Anne:)
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aili-mummo :)
    Syksyisiä maisemia..niin kaunista <3

    VastaaPoista