keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vapaat


Minun karvainen täytti sunnuntaina 13.10. jo 12 vuotta <3


Maanantain ja tiistain olin pakkosäästövapailla. Käytin vapaat tehokkaasti tekemällä suursiivouksen. Tänä vuonna sain myös aikaiseksi käydä laittamassa hyvissä ajoin ennen talvea isän ja äidin haudan talvikuntoon.



Treenaamassakin kävin :) Maanantai-iltana tein Energyllä jalat kolmella liikeparilla. Alku- ja loppulämpäksi ja liikeparien välillä ajoin Wattbikellä. Takareidet sain pikkasen kipeiksi tuosta setistä. Tiistaiaamuna menin uimahallille uimaan kahdeksan maissa ja sain ilokseni huomata, että syyslomalla ei ollut siihen aikaan tunkua hallissa. Muutama vesijuoksija ja kaksi muuta uijaa ei paljon haitannut ihan omalla radalla tehtyä uintitreeniä. Tunnin verran ja kaksi kilometriä uintia antoi ihan kivasti potkua vapaapäivään, joka vierähtikin sitten kauppoja kierrellen.


Juniori oli ostanut mammalle tuliaisiksi kolme Toblerone pötkyä. Sinnittelin kiusausta vastaan muutaman päivän ja sitten repesi. Vajaaseen viikkoon olen syönyt ihan yksin melkein kaikki nuo suklaat. Pakko hävittää ne silmistä ja mielestä, että saan rauhan. Luulin jo olevani tarpeeksi vahva vastustamaan kiusauksen, mutta ei en ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti