keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Traineri ja villasukkiaViime viikonlopun turneella meillä oli autossa mukana kolme Nishiki maantiepyörää, kaksi traineria ja rullat. Pajulahden testien jälkeen ajettiin Sinin iskän luokse Kouvolaan ja laitettiin terassille pystyyn pyörätreenit. Minä sain ensikosketuksen traineriin. AJoin Sinin trainerilla kun Sini polki itse rullilla.


Polkaistiin palauttavaa sellainen 45 minuuttia kynttilöiden valossa rupatellen mukavia. Minulla on ollut trainerihankinta vireillä muutaman viikon. Olen tsekkaillut käytettyjä ja uusia trainereita.


Yksi käytetyn trainerin ostoyritys meni sivu suun ja tänään laitoin sitten menemään tilauksen SUP:in verkkokauppaan ja tilasin tällaisen  Tacx:in trainerin. Tarkoitus olisi jossakin vaiheessa tilata vielä rullatkin.


Trainerin hankinnalla alkoi olla jo kiirus, sillä luulen että ensi viikon treeniohjelmassa on jo traineritreenejä.


Ja ettei jalat pääsisi palelemaan, on Joensuun Nishiki-tiimillä uudet villasukat :)

4 kommenttia:

 1. Jes, hyvä että sait hommattua sen trainerin! Tuosta pe- illan paluttavasta pyöräilystä jäi ihanat muistot, aina tulee jotain ennenkokematonta eteen :) Minuu lähinnä jäskätti että Sini ei rumpsahda kyljelleen, ai kamala sitä menoa! =D

  Kiitos ihanista sukista-ne on nytkin jalassa <3 Todellakin joensuun nisukka-tiimi =D

  VastaaPoista
 2. Alkoi olemaan pikku pakko hommata tuo traineri! Nyt rupeaa nimittäin treenit olemaan piiiiitkiä treenejä, niin pyörätunteja saa trainerilla ihan kivasti kasaan. Jänskättää hirveesti se uusi treeniohjelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minuu kanssa jänskättä, tooosi paljon! :)

   Poista
 3. Voi että on upeat villasukat! Löytyykö noihin ohje jostakin? Aivan mielettömän kauniit! Mitä lankaa käytit näihin?

  VastaaPoista