torstai 24. lokakuuta 2013

Fivefingers


Minua on jo reilun kuukauden poltellut 4Runnersin lahjakortti, jonka voitin heidän facebook-arvonnasta. Keskiviikkona sitten livistin kesken työpäivän Helsingin junaan ja aloitin tämän mukavan pienen kengänhakutripin.


Keskiviikkona puolilta päivin läksin työpaikalta taivaltamaan kohti juna-asemaa aikamoisessa sohjossa. Siitä olikin sitten seurauksena, että sukat ja kengät olivat ihan märät kun pääsin junaan. Onneksi olin heittänyt uudet piirakkasukat reppuun ja onnellisena istuin junassa lämpimät piirakat jalassa. Sukat eivät tosin kerenneet kuivaa ennen Tikkurilan asemaa, jossa jäin pois junasta. Mukava ilta sisälsi hyvää ruokaa, hyvää seuraa, naurua ja paljon jutustelua. Tikkurilasta jatkoin torstai aamuna matkaa  Helsinkiin.


 4Runners sijaitsee Kampin kauppakeskuksessa ja siellä sain erittäin hyvää palvelua kenkien sovittamiseen. Kerettiin jutskailla myyjän kanssa ummet ja lammet ja kaupan päällisiksi join vielä kupin kahvia myyjän kanssa. Lahjakortin lisäksi jouduin pulittamaan kengistä yhdeksän euroa, joten oli aivan pakko ostaa vielä pipo talvisiin juoksuihin ja hiihtoon.Varpaiden kenkiin laittaminen ei sujunut ensimmäisellä kerralla ihan noin vain. Jonkin aikaa piti varpaita metsästellä toisista koloista, mutta sitten ne löysivät kaikki oman kolpn. Mukavalta tuntui tallustella noilla pehmoisuuksilla kaupan lattialla. Ensin täytyy kotona harjoitella kenkien jalkaan laittoa ennen kuin uskaltaa noiden kanssa  lähteä salille. Vakaa aikomus on käyttää noita salikenkinä tämä talvi ja sitten ensi kesänä kokeilla ulkona liikkumista ja ehkäpä myös juoksua.

5 kommenttia: