lauantai 26. tammikuuta 2013

Harrastukset


Minä elän sellaista elämänvaihetta, jolloin voin tosi vapaasti suunnitella omia harrastuksia ja niiden aikataulua. Viime aikoina olen joutunut jonkin verran joustamaan auton käytöstä, mutta se on olut myös mukavaa. Tänään läksin jo kukonpieraisun aikoihin hiihtämään. En voinut tehdä niin pitkää treeniä kuin olisin halunnut, koska auto piti tuoda kotiin, jotta juniori pääsee omiin harrastuksiin. Toisaalta minulla itselläni oli taas talkoohuki kirjurina, joten kiirettä piti. Hiihdon jälkeen kun piti käydä suihkussa, syödä ja keretä vielä pyöräillen tapahtumapaikalle. Viime viikonloppuna ajelin pitkästä aikaa pyörällä talvikelissä ja sehän olikin tosi kivaa.


Liikuntojen lisäksi olen aivan koukussa käsitöihin, neulomiseen ja virkkaamiseen. Minulla on menossa kolmas torkkupeiton virkkaus. Nyt siitä on valmiina jo 4/6 isoa isoäidin neliötä. Palojen virkkaaminen on niin rutiinia, että sitä pystyy tekemään samalla kun koneilee.


Kun teen kotikuntopiirin kahden minuutin Hoovereita, laitan silmälasit päähän ja otan jonkun lehden luettavaksi. Tällä viikolla olen tiiraillut Novitan 7-veljestä-lehteä ja sieltä iski silmään siksak-pipon neuleohje. Toinen lanka minulla olikin jemmassa, mutta tuon grafiitti-harmaan langan ostin maitokaupasta. Eilen aloitin neuleen ja se on pitänyt minua pauloissaan tämän päivän. Tuo neule ei olekaan rutiinijuttu, vaan siinä pitää olla ajatus ja silmät mukana koko ajan. Haastava neulottava ja katsotaan saanko siitä pipon aikaiseksi. Nyt on vaan ostettava uusi talvitakki mätsäämään tuon pipon väritystä, kun ensin ajattelin ostaa takin ja sitten sen värin mukaan neuloa pipon, höh!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis malli :) Aika haasteellinen neulottava, mutta sain kuin sainkin pipon neulottua.

    VastaaPoista