lauantai 12. tammikuuta 2013

Tsemppiä päivään


Kuvassa olevalla ohjelmalla vietettiin liikunnallista TYKE:n tsemppipäivää tänään. Lyhyen työpäivän verran saatiin harrastaa monen moista liikuntaa. Aamu alkoi aamukahvin jälkeen hieman kevyemmällä keilailulla. Pikkasta vaille kolme kierrosta kerittiin heittää kolmen hengen joukkueilla per rata. Keskimmäisellä kierroksella tuli saldoksi 125, joka ei hirveästi mieltä sykähdyttänyt, mutta tulipa aukaistua ainakin heittokäden liikkuvuutta. 


Sitten siirryttiin leikkimielisiin olympialaisiin. Jaettiin porukka neljään viiden hengen joukkueeseen ja ruvettiin armottomaan kisailuun. Lajeina oli muistipeli, palapeli, koussikka palloilu, rullalautailu mahalleen, pullon kuljetus, säbäkailailu ja korikulku. Voitettiin ainakin tuo säbäkeiilailu ja luultiin voittavamme tosi nopeasti koottu palapeli. Mutta yksi joukkue oli siinä suorastaan salamannopea. Jäätiin joukkueena täpärästi hopealle, eikä saatu pokaalia.


Olympialaisten jälkeen porukka hajaantui valinnaisten lajien pariin. Pelasin ensin sulkapalloa ja sitten tennistä. Näistä sain aikaan ihan hikitreenin, kun vastustajana oli miespuolinen henkilö. Molemmat lajit ovat entuudestaan tuttuja, mutta viimeisetä tenniksen peluusta on ihan turhan paljon aikaa. Eipäs ne taidot ole minnekään kadonneet, vaan sieltä selkäytimestä ne vaan muistuivat mieleen. Rystylyönti oli hieman hakusessaan ja muutamalla askeleella tuli melkein aina haettua rystyt kämmenotteelle. Suihkun ja ruokailun jälkeen kuunneltiin jotakin aika yleispiirteisiä juttuja kestävyysurheilusta ja päivä oli pulkassaan. 


Meidän firman the boss antoi vielä motivaatiopalkintoina elokuvaliput kaikille tsemppipäivään osallistuneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti