tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden ekat

Tämä minun blogini tulee olemaan tänäkin vuonna samanlainen sillisalaatti kuin aikaisempinakin vuosina. Tulen kirjaamaan muistiin tekemäni treenit, lukemani kirjat ja tekemäni käsityöt. Tulen kirjoittamaan ajatuksia, tapahtumia omasta elämästäni ja kaikesta minkä haluan muistiin tänne bittiavaruuteen.


Tänään liikunnan saralla ei vuosi alkanut mitenkään kummoisesti :(  Eilen vuoden viimeinen päivä oli kokonaisuudessaan mukava päivä. Tein normaalin työpäivän, jonka jälkeen kävin kaupassa. Kotiin tultua kiirehdin karvaisen iltalenkkiä ennen kuutta alkavaa ilotulista, koska karvainen pelkää pauketta ja niistä aiheutuvia valoja. Kuuden aikoihin vedin omaa kotikuntopiiriä, kun räiske alkoi ja karvainen aloitti haukkumisen.. Minä vedin tunnin treenit venyttelyineen ja sen jälkeen menin uuden vuoden saunaan. Saunan jälkeen nautin yhden siiderin, vaikka pullo kuohuvaakin oli tarjolla. Laitoin kaikki sälekaihtimet kiinni, astianpesukoneen ja pyykkikoneen päälle antamaan taustamelua, jotta pauke ja valot eivät niin paljon pelottaisi karvaista. Ilta meni ihan jees ja jaksoin valvoa peräti puoleen yöhön tehden käsitöitä, kirjoitellen ja ihan himppasen katsoen TV:tä. Tänä aamuna herättiin kahdeksan paikkeilla ja karvaisen aamulenkillä tajusin kelin kehnouden. Mutta kun uimahalli on kiinni, minulla ei vielä ole pyörää / traineria eikä sitä kuntosalikorttiakaan, ainoaksi treenimahdollisuudeksi jäi juoksu. Läksin lenkille, mutta vaakasuoraan satava piikikäs räntä ja tuuli teki lenkistä "ei nautittavan". Jalat olisivat halunneet juosta, mutta vatsa ja pää eivät. Lenkistä muodostui vuoden ensimmäinen höntsäilylenkki.


Käsityökorissa on jo kesästä lähtien ollut tuollainen iloisen värinen kukkaketolanka odottelemassa pääsyä kesävillasukiksi. Eilen otin langan puikoille. Mutta harmikseni toisen kerän värit vaihtuivat eri tahtiin kuin tämän kerän. Minä teen sukat ja lapaset aina molemmat samaan aikaan. Teen varret molempiin ja sitten rupean vuorotellen tekemään kantapäivä jne. Mutta tosiaan toisen kerän vihreä ja sinen raita tulivat toisessa järjestyksessä. Tänään tsekkasin kerien vyötteet ja lankanumero oli molemmissa eri elikkä ovat eri sarjan lankaa. Niinpä tämä sukan tekele jää odottamaan, että saan ostettua saman sarjan lankaa toiseen sukkaan.


Onneksi eilisellä kauppareissulla ostin torkkupeitto III ensimmäisen neliön langat. Lanka pääsikin sitten vuoden viimeisenä päivänä koukulle. Tästä se taas alkaa tämä monen tunnin terapeuttinen virkkaus. Tämän torkkupeiton lankoja valitessa ajattelin väreistä tykkäävää junioria ja valitsin oikein iloisen värisen langan, josta muotoutuu hänen torkkupeittonsa. Torkkupeitto I omistuksen siirsin karvaiselle, koska se niin tykkää petata minun sängyn päällä olevaa peittoa. Torkkupeitto II päätyi kummipojan joululahjapakettiin. Kummipojan äippä eli minun pikkusisko laittoi tekstarin, että hänkin kenties haluasi tuollaisen torkkupeiton. Lupasin tehdä sen juniorin torkkupeiton teon jälkeen. Tavoiteaikatauluksi asetettiin ensi joulu :)


Kirjarintamalla tällä hetkellä lukulampun alla on suomalainen dekkari eli Marko Kilven Kadotetut. Kuvassa tänään kuvattu lukemattomien kirjojen hylly, josta löytyy kirjoja luettavaksi vielä pitkäksi aikaa. Mutta, hei eikös Suomalaisessakin ole meneillään tai ainakin alkaa kirja ALE!!!!

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta uutta treenivuotta Anne, tsemppiä treeneihin ja tulevaan kisakesään ;) nähdään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja sitä samaa sinulle :) Mie muuten ilmoittauduin liiton järjestämälle tri-leirille Pajulahteen pääsiäisenä 29.3.-31.3.

    VastaaPoista