maanantai 21. tammikuuta 2013

Viikon 3. treenailut


Viikosta 3. muodostui hieman erilainen viikko kuin aikaisemmat viikot.
Maanantaina tein juoksulenkin ennen illan kuntopiiriä, joka kuului TYKE:n lajikokeiluihin ja josta tykkäsin ihan täysillä.
Tiistaina oli vuorossa penkkiurheilua koripallopelissä. Paikallinen korisjoukkue Kataja pelasi Eurochallenge 2013 jatkolohkon kierros1. pelin Kataja - Ventspils (LAT) Areenassa. Firma tarjosi peliin liput ja kun ketään ei kiinnostanut, niin kävinpä sitten katsomassa nitro-ottelun. Vaikka en ymmärräkään koripallopelin virheistä tuon taivaallista, niin Kataja järjesti huikean ottelun kannattajilleen. Voittohan siitä pelistä napsahti ihan viime minuuteille asti tiukassa väännössä.
Keskiviikkona oli tarkoitus lähteä harrastamaan kuntosalipyöräilyä ja sen jälkeen tehdä kuntosalilla jonkinmoinen treeni. Mutta päivystys eväsi suunnitelmat. Päivystysviikko asettaa tiettyjä ehtoja kaikkeen tekemiseen. Pitää olla koko ajan valmiina lähtemään, kun ongelmia ilmenee puolen tunnin varoitusajalla. Kaikkea voi harrastaa, mutta päivystyspuhelimeen on vastattava ja lähtövalmius pidettävä. Keskiviikko iltana oli pieni tilanne päällä ja se karisti enimmät treenifiilikset. Kotikuntopiirin olisi ihan hyvin voinut vetää, mutta siihenkään ei rahkeet riittäneet.


Torstaina pakkanen paukutteli -30 asteessa, joten oli ihan hyvää aikaa käydä kuuntelemassa TYKE:n hiihdon teoriaosuus. Tuon illan seurauksena minulla on ihka uusi kilpahiihtosuksipaketti Fisherin monoilla, Peltosen suksilla, Rottefellan? siteillä ja Rexin sauvoilla. Samoin mukaan tarttui vielä Rexin voidesikermä  voidetasoittimella.
Perjantaina oli tartuttava sitten toden teolla härkää sarvista ja lähdettävä liikkumaan. Menin ensin uimahallin kuntosalille pyöräilemään ja sen jälkeen uimaan.
Lauantaina oli sitten vuorossa suksien testaus. Hiihtokilometrejä kertyi Pärnän laduilla reilu 12 km. Hiihdon jälkeen kotona tein venyttelyt saunan lämpiämistä odotellessa. Lauantaina illlalla harrastin reilun puolen tuntia talvipyöräilyä auraamattomilla kevareilla ja kyllähän se ihan kuntoilusta meni.


Sunnuntaina oli vuorossa uintia 1 h 30 minuuttia ja kilometrejä kertyi 2,6. Tykkään tuosta sunnuntaiaamun uintisessiosta tosi paljon. Silloin ei hallissa ole kauhea kuhina, vaan voi rauhassa tehdä omaa treeniä. Iltapäivällä pyöräilin lentopallopeliin kirjuriksi.


Liikuntoja kertyi yhteensä 7 h 16 min, joka oli ihan hyvä kokonaissaldo kolmen huilipäivän viikolla. Penkkiurheilua ja hiihdon teoriaa eikä lentopallopelin kirjurointiakaan voi millään ilveellä laskea treenailuksi, vaikka asian ytimessä ollaankin. Lajit jakautuivat seuraavasti: 
- uinti 2 h 10 min
- hiihto 1 h 13 min
- pyöräilyt 1 h 40 min
- juoksu  46 min
- kuntopiiri 57 min
- venyttely 20 min


2 kommenttia:

  1. NiceTeam voitti, hienoa! :)
    Kerrohan Suville terkkuja entiseltä perlikaverilta. ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, aika pitkään meni ennen kuin ensimmäinen ja toinen voitto napsahti.
    Kerron, jos satun huudeille!

    VastaaPoista