perjantai 11. tammikuuta 2013

Kaikki kivat

 

Mennään jo perjantaissa ja aivan pakko tulla avautumaan tämän viikon treeneistä. Viikko alkoi mukavasti maanantaina kotikuntopiirillä ja TYKE:n  säbllä. Säbästä erikoismainintana kylkiluiden paikkeilla vieläkin oleva säbäpallon kuva. Polari oli mittaamassa sykkeitä ja ihan mukavalla tempolla tuli tunti juoksua reikäpallon perässä. Saaliina yksi tosi nätti maalikin :) Tiistai-iltana oli vuorossa juoksu ja ihan eri sfääreissä juostiin tämän vuoden kakkosviikolla kuin ykkösviikolla. Tosi mukava tunnin lenkura ja plakkariin yhdeksän kilometriä. Keskiviikkona menin uimaan sarvet ojossa edellisviikon keskiviikon uinnin jäljiltä ja varavarusteena repussa salivehkeet pyöräilyä varten, jos uinti ei ota onnistuakseen. Tällä viikolla mentiin taas mukavuusalueella, kun ihmisiä oli niin vähän. Pääsin melkein heti omalle radalle, jossa Hanne ja joku randommies kävivät uimassa seurana jonkin aikaa. Mutta mikään ei haitannut treeniä ja tunteroisessa kerkesi tekemään matkaa ja monenmoista treeniä. Uinnin jälkeen kävin vielä vesijuoksemassa 15 minuuttia, kun minulla pullariuinnissa (jossa ei pitäisi tehdä jaloilla yhtään mitään!) rupeaa kramppaamaan pohkeesta. Olen syönyt syksyn uintikurssista lähtien magnesiumia, joka on vähentänyt uintikramppeja, mutta ei kuitenkaan poistanut niitä kokonaan. Torstai-iltana piti alkaa Kansalaisopiston bodycircuitin kevään vuorot, mutta tekstari tuli kolmen aikoihin, että tunti oli peruttu. Onneksi olin meinannut käydä tekemässä kuntosalipyöräilyn bc:n jälkeen, niin oli melkein kaikki tarvittava mukana. Menin sitten uimahallille polkemaan kuntopyörää puoleksitoista tunniksi. Harmittelin, etten ottanut uikkaria mukaan, kun olisn kerennyt käymään palauttelemassa jalkoja vesijuoksulla pyöräilyn jälkeen. 


Pyöräillessä minulle tulee ihan mieletön hiki ja yleensä minulla on hikinauha ja pyyhe mukana. Nyt piti hieman soveltaa, kun ei ollut ihan kaikkea mukana. Onneksi paperipyyhkeet hoitivat tehtävänsä ja naamaa sai niihin välillä kuivattua.


Olen päässyt hieman sinuiksi tuon kuntosalipyörän kanssa ja poljen vastusta koventaen ja löysäten tietyn ajan. Eilen tein kolme puolen tunnin settiä neljällä vastukslla. Jospa tuosta pyöräilystä olisi edes jotakin hyötyä tulevan kesän pyöräilyihin.
Pyöräilystä puheen ollen, melkein tilasin tänään uuden maantiepyörän. Olen päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen tulevasta maantiekiiturista, jonka tilaan 98 % todennäköisyydellä maanantaina. 
Tänään olen pitänyt lepopäivää. Tein ainoastaan punnerrushaasteen viimeisen viikon viimeisen päivän setin ja sunnuntaille jää lopputesti. Sen tiedän jo varmuudella, että en tule selättämään haastetta. Mutta siitä analyysiä myöhemmin.
Huomenna tiedossa varmaankin aikas mukava TYKE:n tsemppipäivä (jos päivystys ei aseta esteitä), josta kirjoittelen oman postuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti