sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Märkkäri

 

Perjantaina oli postipoika jättänyt oikean postipakettikortin postilaatikkoon ja sipaisinkin hakemaan pakettia hetimmiten. Paketti oli toivomani kokoinen ja sen sisältä paljastui sailfish-merkillä varustettu musta pukupussi.


Minun uudella märkkärillä on ihan ikioma pukupussi, missä sitä voi kuljettaa, tosi kätevää. Tsekkasin puvun ja totesin sen olevan sen minkä tilasin elikkä Sailfishin Vibrant naisten märkäpuku kokoa S/M. Päädyin tuohon sailfishiin juuri sen takia, että siellä oli tuo välikoko. Valkkasin sen jo mittojeni ja painoni mukaan taulukosta ja soitin myyjälle saadakseni uskonvahvistuksen tilaukselleni. Niin uskalsin tehdä nettitilauksen ilman puvun kokeilua. Onhan puvulla vaihto- ja palautusoikeus, mutta aikamoisen duunin sai tehdä puvun kokeilussa.



Lauantaina otin sitten projektiksi märkkärin kokeilun. Se olikin ihan oma urakkansa, mutta sain kuin sainkin puvun päälleni, vetoketjun kiinni ja totesin, että kokovalinta oli mennyt nappiin. Puku ja kokeilija oli tuon operaation jälkeen kyllä ihan märkiä....hiestä. En kastellut pukua, enkä itseäni ennen puvun kokeilu (en tiedä olisiko pitänyt?). Puku on tosi tiukka ranteista ja nilkoista, varmaankin ihan tarkoituksella ettei vesi pääse puvun sisälle ylen määrin. 



Tykkään tuon puvun värimaailmasta, pinkkejä kaloja ja yksityiskohtia yltympäriinsä pukua. Nyt pitää vain tehdä uimahalliin märkkärihyökkäys niin kuin TRIsome-blogin Hanne teki :)))
Yes, nyt on otettu taas yksi askel kohti trikesää :)

PS. Minä olin kuin olinkin tilannut sen pinkin pääpannan, mutta sain paketissa mustan!

4 kommenttia:

 1. Hieno on puku! Mukavia ja nopeita kilometrejä! :)

  VastaaPoista
 2. Jee, onnea uudelle märkkärille, hieno! =) Nyt ei muuta kun rantsun hallille aiheuttamaan ihmetystä =D

  ps. kyllä se puku hörppää sitä vettä ihan mukavasti vaikka kuin ois timmit lahkeensuut ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Sinne varmaan suuntaan jossakin vaiheessa...

  VastaaPoista