tiistai 5. maaliskuuta 2013

Viiikko 9


Maanantaina aloitettiin viikko levolla. Minä olen yleensä virtaa täynnä alkuviikosta ja viikonloppuna. Ehkäpä pahimmat löysäilyt ovat perjantaina ja silloin yleensä pidänkin lepopäivän, mutta tämä viikko oli liikuntaohjelman suhteen spesiaali, niin se aloitettiin levolla.

Tiistaina otin juniorilta autokyydin suksineni Repsikan laduille ja sompailin sitten kahden lenkuran jälkeen pimeää yhdyslatua pitkin lähimaastoon, josta sitten sukset kainalossa kotiin. Maanantaina hiihtokeli oli luikas, mutta laduilla oli jo aika paljon puiden roskaa, jotka hieman jarruttelivat vauhtia. Hiihdin muuten ensimmäistä kertaa lamppujen valossa.Yhdyslatu oli valoton ja hieman jouduin säätelemään tien alituksessa, joka meni junanradan reunassa.

Keskiviikkona menin suoraan töistä uimaan. Olen päässyt jo sinuiksi kuntoradalla uinnin kanssa. Menoa on älyttömästi helpottanut uudet uintilasin, jotka eivät fuskaa vettä sisään eivätkä huurru ja joiden näkökenttä jotenkin laajempi veden alla kuin aikaisempien lasien. Siksakkailen kuntouimareiden seassa kuin paraskin pro ja yhden miesuimarin peesissäkin yritin uida, mutta peesi ei tainnut siitä tykätä kun päästi muutaman altaanvälin jälkeen minut edelleen.

Torstaina  tunti bodycircuitia gymsticillä, joten passasin toisen gymstictunnin heti perään, joka minulla on vielä reservissä.

Perjantaina  tunti tankotassia (I love it <3) ja talvipyöräilyä.

Lauantaina uintia ja Kolin maisemahiihto. Päivästä oma postaus täällä.

Sunnuntaina lepäiltiin ihan urakalla.

Liikuntoja kertyi yhteensä 8 h 29 min, joka on ihan kiva määrä kahden lepopäivän viikolla. 


2 kommenttia:

  1. Nyt on ollutkin kauniita hiihpäiviä,tänään on vähän pyryttänyt lunta:)

    VastaaPoista
  2. Aurinkoisia, mutta hiukka kylmiä ainakin aamusta. On pitänyt kunnon yöpakkasia. Tulin äsken sauvakäveleylenkiltä ja olikin tosi kylmä tuuli ja alkoi pyryttämään :(

    VastaaPoista