maanantai 18. maaliskuuta 2013

Viikko 11.


Maanantaina ennen TYKE:n venyttelyjumppaa tein kotona kuntopiiriä käsipainoilla. Venyttelyjumppa tehtiin kokonaan seisten apuvälineinä oli keppi, puolapuut ja kaveri. Aivan älyttömän hyvä vajaa tunti pelkkää venyttelyä, kroppa kiittää :)
Tiistaina kävin juoksemassa vajaan yhdeksän kilometriä. Juoksu kulki hyvin jaksoi kipittää henkigästymättä, mutta tuossa vaiheessa tarvittiin taas varikkopysähdystä!
Keskiviikkona kävin heti töiden jälkeen uimassa. Kuntouimareiden radalla vajaassa tunnissa kahden kilometrin kelailu.
Torstaina normaali tunnin bodycircuit gymsticillä. Enkä taaskaan jäänyt toiselle korvaavalle tunnille, kun sekin olisi ollut gymsticiä.
Perjantain ja lauantain huilailin treeneistä. Perjantaina alkoi päivystys ja aina menee arpomiseksi lähteäkö vai eikö ja en lähtenyt treenaamaan. Ehkä hyväkin, koska yksi työkeikka tuli. Illasta useampi tunti penkkiurheilua lentopallopelien merkeissä. Jännää oli!
Sunnuntaina kunnostauduin ja tein 40 minuutin keskivartalotreenin kotona melkein presiis näillä liikkeillä, hyytävä treeni! Iltapäivällä kävin vielä hiihtämässä jäällä pikkasta auki 10 kilometriä. Myötätuuliosuudet mentiin tasatyönnöillä ja vastatuuliosuudet painatettiin sata lasissa ja silti ei meinannut päästä eteenpäin siinä tuulessa.
Viikon 11. liikunnat yhteensä 6 h 11 min. Viikosta muodostui kevyt viikko ja siltä se kyllä tuntuikin.

Tähän mennessä TYKE:n kokeiltuja lajeja ovat:
- kahvakuula x 2
- koripallo
- Han Moo Do - kamppailulaji
- salibandy x 2
- jooga
- juoksukoulu (teoriaosuus)
- jousiammunta
- kyykkä
- golf
- kirkkovenesoutu
- pilates
- vesijumppa
- zumba x 3
- vesijuoksu
- kuntosali x 2
- curling
- kuntopiiri
- hiihtokoulu (suksen valinta ja voitelu)
- lumikenkäily
- itämainen tanssi
- välinjumppa
- spinning
- tankotanssi
- venyttelyjumppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti