sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Suunnitelmat uusiksi ja viikko 12.


Niinpä vain meni tämän päivän suunnitelmat uusiksi, kun justiinsa pikkasta ennen heräämistä soi ovikello ja taloyhtiön "talkkari" herätteli minua etsimään talosulkuventtiiliä ihan niin kuin viran puolesta. Justiinsa perjantaina lopetin päivystyksen, joten ylityötunnit eivät ruvenneet juoksemaan, jos niitä ei sitten perisi vakuutusyhtiöltä. Silmät puoli ummessa vaatteet päälle ja hei ei sitä vettä tosiaan tullut hanasta, kun kaikki vesi virtasi taloyhtiön lämpimän varaston lattialle ja ovesta ulos ja siitä sitten sykäriin!!! Onneksi olin niin kuin ammattimielessä tsekannut missä taloyhtiön talosulkuventtiili sijaitsee, niin annoin palomiehille koordinaatit ja siitähän se sulkuventtiili löytyi ja saatiin veden virtaus loppumaan. Sitten aika hurahtikin aina yhteentoista saakka varastokoppia tyhjennellessä ja ihmetellessä vahinkoa. 
Yhdentoista aikoihin vasta aamupuurolle ja sitten miettimään, että mitäs sitä oikein tekisi, kun sunnuntaiaamun perinteinen uinti oli poissa laskuista. Meillä kun on nykyään tarkkaan aikataulutettu menot yhden auton ja kahden kuskin menojen yhtälöllä. 
Eihän minun sitten auttanut kuin lähteä hiihtämään, kun niitä kelejä näyttää vielä vaan piisaavan. Samoja huudeja painatettiin menemään kuin eilen ihan pikkasen varioiden tuulen suunta huomioon ottaen. Pakko kolmion yksi sivu painattaa vastatuuleen, mutta se oli se toiseksi lyhin kolmion sivu. Pisin sivu meni taas myötätuuleen tasatyönnöin ja lyhin kolmion sivu oli sivutuulta. Tänään pistin hiihdon speksit paremmiksi kuin eilen elikkä 2 h 10 min, 22,78 km, ks 129 ja 990 kcal.

Viikon 12. treenisaldoksi muodostui paljonkin hiihdon ansiosta 8 h 54 min ja 54,7 km, joka jakautui
- hiihto 4 h 58 min       44,6 km
- kuntopiiri 1 h 41 min
- juoksu 54 min       8,1 km
- uinti 50 min     2 km
- lumikenkäily 30 min
Nyt on kädet ja jalat hieman hapoilla kahdesta pitkästä hiihdosta. Saas näkee pystyykö huomenna juoksemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti