torstai 21. maaliskuuta 2013

TYKE:n loppukaronkka

 

Tänään vietettiin TYKE:n loppukaronkkaa meidän firman Jynkän tiloissa. Ensimmäiseksi oli vuorossa lumikenkäkävelyä, joka muodostui meikäläiselle melkein lumikenkäjuoksuksi.Jouduin tyytymään hiukka vanhempiin malleihin lumikenkiä, kun läksin ottamaan kiinni etujoukkoa hivenen myöhässä aikataulusta.


Tällainen nousu oli aluksi, mutta onneksi mentiin kohti aurinkoa. Menin toisten tekemiä jälkiä pitkin ja jalka oli niin kevyt, että pystyin melkein hölkkäämään.


Puolen tunnin kirin jälkeen näin etujoukot, jotka olivat jo melkein maaliin laskusuoralla.


Lumikenkäilyn jälkeen päästiin nautiskelemaan maailman isoimmista sämpylöistä, salaatista ja ihka ihanista grillimakkaroista. Sitten jaksettiin keskittyä kisailemaan pareittain. Minulle lankesi maailman paras pari :)Lajeina tänään kisailussa olivat perunagolf, tietokilpailu, sanan muodostus ja ekoaseella ampuminen.


Perunagolfissa päästiin jaetulle ensimmäiselle sijalle, tietokilpailussa oltiin hopealla, sanan muodostuksessa oltiin häviäjien puolella ja ekoaseammunnan yhteenlasketuissa tuloksissa -ei tietoa!. Hämmästys ja kummastus olikin suuri, kun meidän joukkue voitti koko kisa! Saatiin palkinnoiksi ihqu ihanat jumppapussit ja juomapullot. Nuo pääsee niin sata varmasti kovaan käyttöön!

Loppuun vielä  yhteenveto kaikista lajikokeiluista, joihin osallistuin TYKE:n aikana:
- kahvakuula x 2
- koripallo
- Han Moo Do - kamppailulaji
- salibandy x 2
- jooga
- juoksukoulu (teoriaosuus)
- jousiammunta
- kyykkä
- golf
- kirkkovenesoutu
- pilates
- vesijumppa
- zumba x 3
- vesijuoksu
- kuntosali x 2
- curling
- kuntopiiri
- hiihtokoulu (suksen valinta ja voitelu)
- lumikenkäily
- itämainen tanssi
- välinjumppa
- spinning
- tankotanssi
- venyttelyjumppa
- jättipallojumppa
Nämä lajikokeilut antoivat tosi kivan säväyksen omiin treeneihin ja monet lajit olivat tosi tehokas lisä omien peruslajitreenien lisäksi. Meidän firma sai ainakin minun osalta kyllä rahoille vastiketta moninkertaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti