torstai 9. toukokuuta 2013

Kaikki muut mukavat

 

Helsingin reissun kohokohta oli totta kai HCR :) Mutta reissuun mahtuu monta pientä kivaa asiaa. Minä nautin junamatkustamisesta. Varasin nytkin mukaan käsityön, lukemattomia lehtiä ja totta kai kirjan. Maratonreissujen perinteeksi on muodostunut, että silloin on menossa torkkupeittovirkkaus ja virkkaus toimii oikein hyvänä jännityksen purkajana. Niinpä tällekin puolikkaalle on nyt nimikkotorkkupeitto. Perjantain juoksunumerolapun, zipin ja HCR-paidan 2013 hakureissulla oli kierrettävä expon kautta, jotta pääsi ulos Kisikseltä. HCR-paita 2013 on tuollainen iloisen vihreä ja minusta paljon kivempi kuin vuoden 2012 paita. Expossa oli sitten Interin myyntiosasto, jossa juoksutarvikkeita oli halvennuksessa. Sieltä tarttui mukaan Shocin juoksurintsikat, joita olen kyllä ollut ostamassa jo pitemmän aikaa. Rintavarustus on pienentynyt ja entiset juoksurintsikat tekee hiertymiä rintoihin. Nyt voin siirtyä ainakin tässä mallissa yhtä kuppikokoa pienempään kokoon ja sain napakat juoksurintsikat kovaan käyttöön. Viime viikon paikallisaviisissa Karjalaisessa oli juttua naisten rinnan liikkeistä juostessa. Siitä oli tehty ihan väitöskirja ja tutkittu miten rinta tekee sellaista "kahdeksikkoa" juostessa. Nämä rintsikat uudistin HCR:ssä ja toimivat tosi hyvin.


Perjantai- iltana oli lapunhakureissun varrella Naisten etappiajojen osakilpailuna Prologi Helsingin Baanalla 2,9 km tempo. Vietin sitten aikaa tuolla tsekkaillen pyöräilijöitä ja tuota minunkin Kiiturin tallia. Arpojakin ostin ja hiplailin arpavoittoja toiveikkaana, mutta arpaonni ei ollut minulle myötämielinen, höh!
Lauantaiaamun shoppailukierroksen antina oli tuo Kinestioteippi, jota käytin lumeeksi HCR.ssä :))))))))
Sitten mukaan tarttui tuollainen hempsukka pitsipaita ja Indiskasta juhlamekko kesän juhliin. Indiskan myyjän imartelevat kommentit kropasta tuo mekko päällä nostaa hymyn korviin vielä pitkään ja antaa lisäpuhtia tähän projektiin pitää kroppa liikunnan avulla jonkinlaisessa kuosissa.

2 kommenttia:

  1. Hei siippa on päässyt kuvaan! :) Itse en tainnut olla vielä paikalla, kun ehdin juuri kisojen alkuun. Höh, kun ei voittoja tullut, joka viides arpa oli vähän turhan iso väli ja muutenkin järjestelyt hiukan tökki, kun kaikkia palkintoja ei saanut yhdelle pikkuiselle pöydälle leviäksi, vaikka oli kuinka hienoja juttuja siellä tarjolla. Ensi vuonna paremmin.

    VastaaPoista
  2. Mukavia, just minun mieleen olevia palkintoja olisi ollut, jos arpaonni olisi ollut myötäinen. Paljon on vielä hankittava pyöräilykamaa....Tosi kiva juttu, kun kisa sattui juuri HCR:n aikaan, niin näki vähän mitä on pyöräkisa. Kun ei täältä kauhian usein tule käytyä siellä isolla kirkolla :)

    VastaaPoista