perjantai 24. toukokuuta 2013

Viikko 20


Kirjoitetaanpa muistiin viime viikon liikunnat ja muutakin turinointia, kun ne vielä on muistissa :)

Maanantaina pidin vanhojen lomien viimeisen päivän ja aamupäivällä kävin juoksentelemassa. Loppulenkistä vedin intervalleja.
Iltapäivällä minulla oli aika keskussairaalan polille ihan vain kontrollikäynnille tammikuun lääkärissä käynnin tiimoilta. Lääkäri olikin vaihtunut hieman räväkämpään malliin ja siinä normaalissa huoneessa hän rupesi tekemään pientä leikkausoperaatiota. Tuumaili siinä, että uskaltaa ruveta toimenpiteeseen, kun potilaskaan ei näytä ihan pienestä säikähtävän. Pikkasen rupesi mietityttämään siinä vaiheessa, kun rupesivat avustajan kanssa miettimään, että onkohan heillä tarpeeksi haavataitoksia ja onko huoneessa ollenkaan ompelutarvikkeita??? Onneksi neula ja lankaa yhden tikin verran löytyi. Lääkäri tuumaili siinä vielä, että yleensä nämä operaatiot tehdään leikkurissa eikä ihan tosta noin vain kontrollikäynnin yhteydessä. Mutta eipähän potilaan tarvitse tulla kontrollikäynnille enää tämän takia. Sehän helpotti minua suunnattomasti. Sekin helpotti , että tällä viikolla tuli kirje ja siinä luki, että poistettu "patti" oli hyvänlaatuinen


Tiistaina jäi sitten normaali uimahallikäynti väliin maanantain operaation takia ja läksin uusille baanoille maantiepyöräilemään. Nyt on taas yksi suunta elikkä pohjoinen tarkistettu Uuron risteykseen asti. Vielähän siitä pääsisi kahteen eri suuntaan, jotka varmaan tulevat korkattua tämän suven aikana.

Keskiviikko ja torstai meni chillaillessa töihin liittyvillä päivillä Jyväskylän Paviljongissa.

Perjantaina olin vielä niin väsy reissusta, että pidin kolmannen treenittömän päivän putkeen!


Lauantaina vuorossa oli sitten pitkislenkki maantiepyörällä, josta oma postaus.

Sunnuntaina juoksin pitkiksen. Luulin, että jalat ovat eilisen pyöräilyn jälkeen pyöräilty alta, mutta enemmän loppulenkistä rupesi päätä pehmentämään kuumuus. Tuon pituiselle lenkille pitäisi opetella ottamaan juomaa mukaan, kun keli on aurinkoinen ja kuuma.

Viikon saldona pyöräilyä 5 h 12 min (127,6 km)  ja juoksua 2 h 18 min (19,5 km) elikkä liikuntaa yhteensä
7 h 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti