sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä


Se on nyt kesä täällä meilläkin, parhautta <3


Äitienpäivän aamu alkoi Marttailulla eli villasukkaa pukkaa puikoilta taas!


Tarkoitus oli tehdä tänään liikuntapuolella lyhyt kesän ensimmäinen yhdistelmätreeni (pyörä - juoksu). Mutta ajatukset vaihtuivat, kun eilisen liikunnasta vapaan päivän käytin tehokkaasti taloyhtiön talkoissa ja niiden jatkona raja-aidan alusten kitkemiseen. Varmaan kaikkineen sellainen 4,5 h tuli kykötettyä ruumis ällän muodossa. Jo eilen illalla ja tänä aamuna takareidet ovat olleet kipeämmät kuin pitkään aikaan minkään liikunnan jälkeen. Myös yläkroppa (olkapäät ja yläselkä) on ollut hieman tukossa. Niinpä aamupäivästä läksin fillaroimaan kiiturilla. Keli oli taas tämän kevään (kesän) parasta. Tarkoitus oli taas pitentää lenkkiä ja ajelinkin Kuopion suuntaan aina Kuoringalle asti eväineni.


Lidelin capripituiset pyöräilyhousut pääsivät tänään ensimmäistä kertaa baanalle kompressiosäärystimien kanssa. Ja jälleen kerran minulle kävi näin! Oikean pyöräilykengän klossi ei irronnut polkimesta, vaikka kiristin klossin viime reissun jälkeen ihan oikeasti, HÖH!!! Kuoringan rannalla pistelin geelin, vettä, puolet protskupatukasta ja urheilujuomaa nassuun. Energiat piti riittää vielä kotimatkaan. 


Reipas 57 km tuli fillaroitua ja olipahan taas mahtavaa, kivaa, ihanaa, parasta! Tein myös reitillä olleilla suorilla kovia vetoja. Hyvin jaksoin ajaa lenkin ja seuraavalla kerralla taas himppa pitempää lenkkiä!


Kotona odotti äitienpäiväkimppu, Reilun kaupan ruusupuska ja suklaata. Ensin piti vain tosi nopsaan saada murua rinnan alle ja ihan kiva äipänpäivälounas löytyi pakkasen valikoimasta. Ruokailun aikana sain lupauksen, että seuraavan äitienpäivän lounaan saan tarjottuna ravintolassa, jos juniori on töissä vuoden päästä. Sitä ihan innolla odottaessa :)


Jälkkärinä kahvin kanssa suklaata ja eilen tähteeksi jäänyt pullapalanen suklaa-pähkinälevitteellä siveltynä.


Sitten vielä oman äidin muistamista haudalle istutettujen orvokkien muodossa. Olit äiti minulle tosi tärkeä ja rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti